Úvod / Nyitóoldal
   
 
Oto Psenak  2016-07-01   1,492

A sors ezennel Nagy Dávidot tette meg orákulumává amely által a megalázottak és eltiportak szava kinyilatkoztatik. A magyar iskolába betelepítendő szlovák osztályok ügye sok magyar szülő-, és nemszülő-ben is kiverte a biztosítékot, kivéve azokat, akiknek megvolt a jó okuk hogy ne nyugtalankodjanak, ill. maguk is részesei voltak a "nagy terv"-nek.
Nem sokon múlott, és minden másként alakult volna. Nem lenne a magyar AI körüli botrány és Dávid honlapján ma gyűlnének a gratulációk az alpolgármesteri kinevezéséhez. Hogy végül is nem így történt, az annak tudható be, hogy derék polgármesterünk - nem hiába a 100 legsikeresebb felvidéki magyar közül való - kitanulta a módját, hogyan lehet  korrupt magyar képviselőinkel üzletet kötni és közben semmit sem fizetni.  


Sokunknak csak a június 15-iki képviselő-testület felvétele láttán esett le a tantusz, hogy az egész mű-balhé tétje csakis és kizárólag polgármesterünk fizetése volt, ill. annak emelésének immár kétszeri elkaszálása a magyar képviselők által, akik kötötték az ebet a karóhoz, ill. az alpolgármesteri székhez. Így Mgr. Klein mozgósította egyik leghűbb fegyvertársát - az egyházi iskola igazgatónőjét, majd embereit a magyar alapiskola háza táján és a júniusi képviselőtestületi-ülés idején már csakugyan kizárólag a magyar képviselőkön múlott lesznek-e szlovák osztályok a magyar alapiskolában, vagy sem.  Azok helyesen döntöttek, beterjesztették a polgármester fizetés-emelés-re irányuló javaslatukat és csodák-csodája immár a "betelepítési terv" szerzői sem támogatták saját tervezetüket, így végül is nem lesznek szlovák osztályok...
"Első körben győztünk" írja Nagy Dávid egyik bejegyzésében. Lehet hogy N. D.-ék első körben győztek, az érsekújvári magyarok azonban már az első körben is veszítettek. És így lesz ez mindaddig, amíg nem szabadulnak megélhetési képviselőiktől... és azok egymásnak küldött kódolt üzeneteitől.

 

"Sajátjaimat kell óvnom az önpusztító döntés előtt. Egyeseknek ugyanis tetszik ez a javaslat." Tetszik?! Egy beszámoló, amelyben csak a lényegről nem esik szó...

 

Képviselőnk házi FB csoportjában nyomban meg is köszönte önmagának derék kiállását...
2016-07-02 06:51:51 leo
Akkor fordul majd az ersekujvari magyarság sorsa jobbra, ha majd az ersekujvari magyarokat az ersekujvari magyarok fogják képviselni, és nem ez a jött-ment, beteleput falusi csürhe és az őket körülvevő szintén falusi megélhetési talpnyalo banda.
 
 

The index.php: SIZE[b]: 20,414 MODIFIED: 2018.06.10 13:28:21.MD5: c02334ce96713ec2382c9504b68e1856 STATUS: OK