Úvod / Nyitóoldal
   
 
Benkő Timea  2017-07-24   778
Tardoskedden július 9-én negyedik alkalommal nyílt ki hét napra a Huncutka kalandtábor kapuja. Külön öröm megölelni a másodszor, harmadszor is visszalátogatókat, látni mennyit nőttek, és jó érzés megismerni az újakat. Idén összesen 22 gyerektől volt hangos a kölyökvadon.  


    Újdonságnak számított a napi táborozás lehetősége. Ilyenkor a kis huncut otthon alszik, így nem lesz honvágya, de ugyanúgy megéli a táborozás nyújtotta kalandokat.

    A Vasárnap magazin Huncutkája és szerkesztője, Ázsoth Réka minden évben meglátogat bennünket. Ezúttal Nagy Edit lapmenedzser kíséretében jöttek, sok-sok ajándékkal, játékkal. A változatos program további vendégei is a lap riportalanyai közül kerülnek ki. Közkedveltek a kézműves foglalkozások: készítettünk anyagtulipánt Balogh Lídiával és Biankával, mézeskalácsot díszítettünk Schváb Magdolnával, nemezeltünk Stancz Alizzal, levendula „kompótot” alkottunk Csányi Mónikával, Hanzelik Veronika segítségével elsajátítottuk a dekupázs technikát.

    Jóba Tamás rendőri foglalkozást tartott, és kenujából megmutatta a helyi halastó szépségeit. Peternai Zsuzsannával bizalomjátékot játszottunk, a Palomino lovardában önfeledten lovagoltunk, sorra próbáltuk a Lifestyle Fitness gépparkját, hogy alaposan megmozgassuk minden izmunkat. Bopkó Marci a hagyományos cserkészjátékokat hozta el, Lacza Laura és Bíró Kriszti Európa-bajnok mazsorettek nemcsak bemutatót tartottak, de zumbáztunk is velük. Csupa ronda, de jóságos szellem jött szembe az éjszakai kalandtúrán, kerestünk kincset, tartottunk parasztolimpiát, vízibomba-háborút, sokat strandoltunk a helyi termálfürdőben, izgalmas csapatjátékokkal szórakoztattuk egymást. Készítettünk óriás memóriajátékot – Huncutka ajánlása alapján. A médiapartner segítségével újságot szerkesztettünk, és óriási csaták zajlottak a műfüves focipályán.
Megismertük Tardoskedd nevezetességeit, természeti szépségeit. Mindenki otthon érezte magát a nagyközségben, a helyiek elhalmoztak édességgel, gyümölccsel, szeretettel. Búcsúzáskor héliummal töltött lufik vitték üzenetünket a széllel a nagyvilágba: Jó volt itt lenni, jövőre újra beköltözünk!
 

 

 

 

 

 

 

 

 fotók: Benkő Enikő
 
 

The index.php: SIZE[b]: 20,414 MODIFIED: 2018.06.10 13:28:21.MD5: c02334ce96713ec2382c9504b68e1856 STATUS: OK