Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  22-07-03   252  
0
Egy kis kihagyás után van egy jó hírem: 2022-ban is lesz Egy csésze kávé. A jól bevált recept alapján folytatom virtuális szépségversenyünket újabb címlap lányokkal. A mai választás egy olyan hölgyre esett, akinek fotóit meglátva gondoltam itt az ideje bemutatni őt. 2003-ban egy felhívást látva döntött úgy, hogy megméretteti magát a Miss Zsaru elnevezésű versenyen. A rendőrnő és a testépítés többé nem engedték el egymást.  


- Hogyan kezdődött a fitnesz iránti vonzalmad?
2021 novemberben leszereltem és személyi edzőként dolgozom.

- Mi a titkod, hogyan motiválod magad?
A fitneszt saját magam miatt kezdtem el, mindig is fontos volt számomra a külsőm. Az elért eredményeim visznek egyről a kettőre.

- Miből áll egy átlagos napod?
Általában gyermekeimet elviszem óvodába (kivéve, ha reggel 6 órától tartok órát) és utána a teremben edzést tartok vendégeim és saját magam részére, délután pedig szintén a családdal vagyok.

- Mi volt az eddigi legnagyobb teljesítményed, amire nagyon büszke vagy?
Körülményeimtől függetlenül mindig sikerült úgy felkészülnöm, hogy 7-8 év versenyzéssel mögöttem szinte mindig sikerült dobogón végeznem.

- Milyen kérdésekkel szoktak téged bombázni a rajongók, illetve a fogyni vágyó hölgyek?
Első kérdés, illetve bókok a popsimra érkeznek uraktól hölgyektől egyaránt. Van, aki kifejezetten erre kér edzés tervet, de természetesen étrenddel, diétával is érkeznek megkeresések.

- Mik a jövőbeli terveid?
A mozgást versenyzéstől függetlenül fontosnak tartom, és remélem az Égiektől jó egészséget kapok, így az szeretném, hogy a sport mindennapjai része maradjon. Szoktam mondani szeretnék még 60 felett is bikinire vetkőzni.

- A lányok általában szeretnek sütni/ főzni. Ez rád mennyire jellemző?
Család mellett elengedhetetlen a sütés főzés, az évek alatt teljes mértékben átalakult családom egészséges táplálkozása, így ez a fajta étrend természetesen számunkra.
 
- És mit mondasz akkor, ha nem jönnek az eredmények?
Ha nincs meg a versenyformám nem állok, színpadra. Nyilván előfordult ilyen év versenyzés szempontjából.

- Mennyi idő és munka kell ahhoz, hogy a tiédéhez hasonló formát építsen egy nő?
6 éves korom óta folyamatosan sportolok, a fitnesz 10 éve az életem része.

- Női testépítés helyzete? Népszerű sport Magyarországon?
Természetesen ebben a sportban minden éven sok új versenyző van, aki ki szeretné próbálni magát, és az évek majd eldöntik kinél mennyire meghatározó, egyéb élethelyzetek miatt.

- Fotóidat elnézve egy kérdésre szeretnék választ kapni még ha megkeresne a Playboy, hogy szerepeljél náluk címlapon és mutasd meg ki sportolt testedet elvállalnád vagy nem a pénz motiválna, vagy a belső éned arra irányitana, hogy nem neked való ez a magamutogatás?
A fotózás, ami fix pont nálam, folyamatos megkeresek vannak, így a számomra vállalható, igényes fotózásokra nyitott vagyok.

- Köszönöm a beszélgetést Telek Lajos

 


Fotók: Szabó-Kiszai Mónika fotóalbuma
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,706 MODIFIED: 2021.01.22 22:13:44.MD5: f5341ba7412a090aa762cfdb4916ed98 STATUS: OK  This window is : x