Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  15-08-09   12,669  
0

Bár meglehet, hogy sokaknak a név nem igazán mond sokat, de aki egy kicsit is jártas az amatőr bokszban, annak ismerős lehet ez a leányzó. Bár ismerőseim félve intettek, hogy vigyázzak ezzel a szexi leányzóval, aki néha dorombol, máskor viszont kőkeményen odacsap. Nem mintha félős típus lennék, de jobb óvatosnak lenni, mint kiprovokálni egy-két pofont. Melinda azon csinos lányok közé tartozik, akik minket, férfiakat, le tudnak venni a lábunkról. Így hát nem csoda, hogy amikor a Főiskolák szépe című versenyen két különdíjat is kapott, a CKM magazin szexi fotókat készített róla egy kis rövid interjúval. Viszont a boksz szerelmesei sem csalódhatnak Melindában, aki nem egyszer szerepelt már Szlovákiában, Komáromban, Galántán, Érsekújvárott és Párkányban is.  


- Kezdjük talán azzal, hogy egy ilyen lány, mint Te, miért a bokszot választotta, ahol olykor egy-két pofon helyett betéved egy-két bal és jobb horog is, ha az ember nem igazán figyel oda az ellenfelére?
- Hogy miért a box?  Sokmindenre kell egyszerre figyelni, koncentrálni, szeretem a mozgáskultúráját; a társaságot. sokkal barátibb, mint egy csak csajokból álló közeg: De persze nálunk is , itt is vannak lány csapattársaim, mégsincs irigység , szidkozódás , kamu barátság , nagyképüsködés ...valahogy a küzdősportolók sokkal "jobb fejek"

- Egyesek azt mondják, hogy a küzdősportokban vagy fel van készülve az ember az ellenfelére, vagy csúf vereséget szenved, itt a megfelelő rutin, a jó kondíció, a gyors döntések, az adott pillanatokban akár a győzelmet is jelenthetik.
- Itt csak magadra számíthatsz , egyedül kell megoldanod a helyzeteket, villámgyorsan reagálni,"feltalálni magad".

- Hogyan fér meg egymás mellett a fitnesz modellkedés és a boksz? Az egyik egy gyönyörű nőt igényel, míg a másik, fogalmazhatok úgy, hogy egy vadmacskát, aki nem vérzik el, ha padlóra is kerül, megrázza magát és talpra áll.
-A box &fitnessz modellkedès párhuzamosan kicsit nehezen egyeztethető össze ,de azért megoldható a dolog Modell verseny előtt kb 1hónappal már box edzèsre nagyon keveset vagy egyáltalán nem is járok. Box meccs előtt viszont nem szüntetem meg a súlyzós edzéseket , hisz' pl egy bicepsz v tricepsz edzés után érezhető ,hogy sokkal nagyobb,erősebb az ütésem (tehát kifejezetten hasznos ugyebár az erősítés ;)

- Szépségedet eddig is többször díjazták, hiszen indultál a Főiskolák szépe című szépségversenyen, ahol két különdíjat is bezsebeltél, mégpedig a CKM magazin egyik fotózását, azóta meg is jelentek a képek, ahol Baksa Norbert fényképezőgépe előtt eléggé kitárulkozol, kicsit sem szégyenkeztél megmutatni női bájaidat és a benned rejtőző szexualitásod. Te hogyan látod ezt, a fotóid gyönyörűek lettek?
- Másodjára indultam azon a FŐISKOLÁK SZÈPÈN, ahol 2különdíjjal is jutalmaztak,egyik ezek közül a CKM fotózás volt.  Nagyszerű,gyönyörű kèpek lettek,melyeket Baksa Norbinak köszönhetek.

- Nem ment azèrt olyan könnyen a pózolás,a mutogatás,a vetkőzès;hisz' ez volt az első komolyabb fotózásom. Szégyenlős is voltam,zavarban is voltam-nagyon!!!
- Norbi nagyszerű szakember,nagyon jól kezelte a helyzetet Türelmes volt,sokat segített, hogy oldja a feszültséget ..:))
- Általában ilyen férfimagazinok, mint a CKM, Playboy, keresik mindig a szép lányokat, cicababákat, Te mennyire érzed magadat olyannak, aki bájaival, teste mutogatásával akar az újságok címlapjaira kerülni, egy-két botránnyal megfejelve, így bekerülve a celeb világ közé?
- Celeb SEMMIKÈPP!!! NEM!!!! szeretnék lenni!!!!  SPORTOLÓ VAGYOK!!!Azt szeretném, ha az embereknek is ez jusson eszükbe ha a nevemet hallják.  Ha annyira címlapra akartam volna kerülni, már megtörtènhetett volna ...de én nem vagyok az a fajta,aki ennek érdekében mindent megtesz,bármire hajlandó!!  Legjobb barátnőm mondta még nekem(ez szerintem mindent elárul) : "Meli, ha nem lenne ekkora az önérzeted ,már sokkal előrébb tarthatnál!"

 - Talán most eléggé pimasz leszek, így az év közepén, kicsit tartok tőle, hogy esetleg két jobb és bal horgot is kiprovokálok tőled, de igyekszem elkerülni a baleseti osztályt, viszont az interjúban volt egy kérdés, ami megfogott, hogy mennyire fontos számodra a szex? A válaszod pedig az volt, hogy nagyon. Nem mondhatnám, hogy 100 százalékig ez a kapcsolatok alapja, de mindenképpen fontos része. Gondolom, most van párod, Ő mennyire tud azonosulni a kőkemény nővel, aki ha kell, ellenfeleinek keményem kiosztja a KO-t is, vagy Ő is sportoló, így ismeri a sport szabályait, vagy a hálószobában inkább a lepedő akrobatika, a gyengédség, a tökéletes harmónia és a kielégülés, mindkét fél csúcsra juttatása a fő cél?
- Azt gondolom, hogy a sportágamat és a magánéletemet ,a magánembert ha úgy tetszik, nem szabad összekeverni. Gondolok itt arra,hogy attól,mert egy kevésbé nőies, sőt,igencsak férfias sportágat űzök, még nő vagyok!!! Egy nő pedig igenis viselkedjen és legyen nő ! Főleg a magánéletben !!!! Ne ő irányítson,nem az ő "dolga"! Legyen finom,_ érzéki,kedves, gyengéd,megértő .. Megvannak a " szerepek"..Mindenki tartsa magát ahhoz..szerintem

- Általában azt szokták mondani, a sportolónőkről, akik a küzdősportok világában teljesítenek, jobban félnek a pasik, nem igazán mernek a szép sportolónőknek udvarolni, Te hogyan látod ezt?
- Rengeteg olyan férfi van, aki fél ,zavarban van egy szép nő látványától, közelségétől ,j elenlététől .Nem mernek megszólítani ; bekategorizálnak( szép , de beképzelt picsa) Volt " szerencsém " ilyen találkozásokhoz.  Mindig kellemesen csalódnak. Megismernek, rájönnek ,hogy nem csak szép ,okos,aranyos & humorérzékem is van...Volt erre is példa , hogy akkor meg ezért lépnek le....mert nem tudják kezelni,hogy egy szép, egzotikus női külsőhöz egy teljesen normális,intelligens belső társul.
Általában szeretik, hogy sportolok, bár mindig meglepődnek ha kiderül,hogy boxolok...illetve mellette bikini modell versenyeken is indulok :))) Nem szokott problèma lenni,bár volt már pèlda arra-igaz,csak egyetlen egyszer eddig!!!!-,akit zavart az izom mennyisègem vagy az,hogy boxolok..illetve nem is az,inkabb csak hogy mièrt..mièrt pont a box..  Meglepődtem,váratlanul ért az ,biztos..főleg mikor azt mondta,hogy barátkoznia kell még a testemmel...:)))
A szexről pedig annyit:Kinek nem fontos???:)) Aki azt mondja neki nem,hazudik "A külső megfog,a belső megtart,a jó szex hozzá láncol."- Te a boksznak köszönhetően, fogalmazhatok úgy is, hogy lassan kiismered magadat a szlovákiai küzdőtermekben, eddig több ízben megfordultál Galántán, Komáromban de Érsekújvárott és Párkányban is. Hogyan emlékszel vissza ezekre a helyszínekre, volt-e alkalmad végigjárni, esetleg sétálni egy-egy városban, beülni valahová, vagy mindig csak a küzdőtermekre és az eredményekre összpontosítottál?Úgy tudom, hogy Érsekújvárban, 2000-ben Suzanna Lancosovával, 2004-ben Valéria Zakarecovával, 2004-ben Mária Vinceovával, ezen kívül pedig 2011-ben is volt egy mérkőzésed ebben a városban, gondolom szép emlékeid és győzelmeid vannak, vagy inkább több csalódással és kudarccal távoztál ebből a városból, ?
-Igen,jártam ezeken a helyeken,bár sajnos sok időm nem volt, inkább a meccsekre koncentráltunk, úgyhogy nem is volt időm körbenézni.

- Ha jól emlékszem Párkányban el is maradt a meccsem, nem jött el az ellenfelem. Sajnáltam nagyon, mert kinti rendezvény volt és, jó idő ..
- Szlovákiában a gála az nagyon jó volt ! Csak beugrós voltam, meccs előtt kb 2órával szóltak,hogy ugorjak be, szerintem pont kézilabda meccs után voltam...  Már előre megvolt, hogy ki fog nyerni De nem bántam, elmentem. ,mert szeretek boxolni.  Azóta sem voltam olyan jó kis gálán(_kifutó,füst,bevonuló zene,csak az asztalon lévő gyertyák világítottak! !),Hatalmas volt . fú .nagyon jó!!  Még arra is emlékszem, hogy nekem is szurkoltak!Hallottam!! Pedig vb volt a lány, aki ellen meccseztem, többször járt már ott, ismertek . engem nem! Mégis szurkoltak nekem...nem is kevesen!! Nagyon jól esett!!! :))nagyon aranyosak voltak!  Meccs után is megdicsértek mikor kijöttem a ringből..  Volt,hogy rám írtak utána,sőt! nemrég is kaptam levelet,hogy láttak kint,szurkolnak nekem.. mehetnék még,megnéznének !!
Ezek nekem kifejezetten jól esnek, mégpedig azért ,mert azt gondolom itthon nem ismernek el..nem ismerik el a munkámat. ezek a levelek,hogy így meghegyeznek & várják hogy menjek még vagy azt,hogy lássanak boxolni,igenis motivációt adnak ..csináljam,mert vannak akik szeretnek & kíváncsiak rám! Köszönöm nekik!!!:(

- Eddigi sportpályafutásod alatt milyen eredményeket értél el és melyik győzelmedre vagy a legbüszkébb?
- Minden eredményre büszke vagyok. Na jó ..leginkább a vb 9. Bikini modell kategóriára. Csapat legeredményesebb tagja modellként ..egy magyar bíró sem pontozott...

 


- Nem igazán tartozol a szégyenlős lányok közé, ha a Playboy felkérne egy fotózásra, gondolom, nem utasítanád el, igent mondanál. Nem gondolkodtál el még azon, hogy esetleg elindulj a Playmate választáson?  Hiszen minden adottságod megvan hozzá, szépség, bomba jó alak, szégyenlős sem vagy, minden esélyed megvan, hogy esetleg valamelyik hónap címlaplánya legyél.  Esetleg mi, férfiak, ezek után csak mérkőzéseken, vagy fitnesz versenyeken csodálhatjuk meg bájaidat, sportolói felkészültségedet és győzelmeidet?
- Igen, többször is megfordult a fejemben,hogy indulok Playmate választáson. De aztán mindig észhez térítettem magam;nem nekem való, hisz' nincs -nagy-mellem, másrészt nem mutogatnám magam teljesen meztelenül. Szégyenlősebb vagyok annál,hogy ilyet tegyek.. illetve én azt az elvet vallom,hogy sokkal izgalmasabb, szexibb egy női test,ha némi ruha fedi.. sejtelmes marad az olvasók számára..

- A 2015-ös - év kezdetén tettél valamilyen fogadalmat? Milyen versenyek várnak rád az idén, milyen e redményeket szeretnél elérni?

- Idei évet csak a boxnak szentelem; bikini modellként most nem szándékozom versenybe szállni,de ez nem jelenti azt,hogy be is fejeztem ..  Boxban is szeretnék hasonló jó eredményeket elérni ,mint fitness modellként.  Magyar bajnok lenni-akár több súlycsoportban is-, címmérkőzésekre menni. Elég nehéz dolgom van lányként ebben a sportágban.55-60kig bármilyen súlyban boxolok,de még így is nehezen tudnak nekem ellenfelet találni,_így a jövőbeni meccsekről,hogy mikor hol mi lesz, sajnos semmi biztosat nem is tudok mondani.  Idén pl már 3 mérkőzésemet mondták le 2nappal a meccs előtt, úgy hogy már időpont , helyszín,ellenfél is volt...szóval itt aztán még az sem biztos,amit biztosra mondanak.. sajnos.. :)))

- Én abban bízom, hogy a mai bulvárlapok címlapjaival ellentétben egy olyan nőt sikerült egy kicsit megismernie olvasóinknak, aki nemcsak szépségével, hanem küzdőszellemével is kivívta a férfiak tiszteletét és bízom abban, hogy ezzel a riporttal is sikerült néhány férfitekintetet megnyernem, nemcsak a fitnesznek, hanem a boksznak is. Ha igen, akkor megérte Őt bemutatnom Önöknek.
A beszélgetést köszöni, Telek Lajos

Fotók: Zsiga Melinda fotóalbumából
 
 

Posledné čítané / Legutóbb olvasott / Last seen:
15:23:25 Egy csésze kávé: mai címlaplányunk Zsiga Melinda fitnesz modell, boksz királynő és a Főiskolák Szépe... [2015-08-09; 12,669 x]
15:21:00 Szabó László: Érsekújvári albumok [2013-01-28; 7,612 x]
15:20:26 Z histórie priemyselných a poľnohospodárskych podnikov novozámockého okresu IV. Šuriansky cukrovar /... [2013-09-08; 9,376 x]
15:19:57 Zverejnený videozáznam zo zastupiteľstva konaného 26. apríla 2017 [2017-05-09; 4,461 x]
15:19:12 Vyjadrenie p. Juraja Martinku, konateľa Limestone SK s.r.o. a Limestonereal s.r.o. k článku Anatómia... [2022-10-13; 1,500 x]
15:17:59 Az Egy Csésze Kávé mai vendége Ludovic Maquet, Makki Lajos, Jan Mesensky [2023-01-22; 3,334 x]
15:14:40 Za slušné Slovensko môžeme urobiť najviac, ak budeme pracovať za slušné Nové Zámky. Nedozrel čas, ab... [2018-03-15; 5,792 x]
15:12:46 Spomínate si ešte na cyklochodník, ktorý mesto muselo zaplatiť, hoci nemuselo? Vysvitlo, že v skutoč... [2018-08-01; 2,860 x]
15:12:03 Pozor na nekalé obchodné praktiky spoločnosti UPC Slovensko ! [2011-02-06; 18,988 x]
15:11:25 Zákazníkom Jednoty, ktorí si nevyberú úspory z vernostných kariet do 30.06.2024, tieto prepadnú... [2024-06-29; 619 x]
15:10:51 Kauza rekonštrukcie Kina Mier. Správa hlavnéhio kontrolóra o dodržiavaní Zmluvy medzi Mestom Nové Zá... [2018-06-22; 3,838 x]
15:10:10 Bibliotéka Kaláka - Aktuális könyvjegyzék / Aktualizovaný zoznam kníh [2012-09-18; 52,058 x]
15:07:56 Majstri sveta, alebo beznádejní amatéri?... Alebo ako to vidím ja [2018-03-12; 3,167 x]
15:06:14 Firma zahalená rúškom tajomstva: COOP Jednota Nové Zámky, SD [2018-01-15; 6,500 x]
15:05:54 Ako primátor so svojim krúžkom rozhodli o predaji dôležitej mestskej parcely, znemožnili výstavbu op... [2024-07-06; 997 x]
15:05:48 Obyvateľom panelákov s vďakou za odovzdané hlasy a neúčasť na voľbách: dodávka tepla zdražie o 140%... [2022-12-14; 2,348 x]
15:05:48 Kauza opatrovateľského centra na Andovskej: Spýtali sme sa umelej inteligencie čo si myslí o priebeh... [2024-07-13; 257 x]
15:05:24 Už dva dni riešime... Zaujímavý FB príspevok z 3. februára 2022 [2022-10-07; 1,488 x]
15:04:35 Viete si predstaviť mesačný plat 7 tisíc Eur? Viceprimátor Štefánik ho má... A ktože ho tak štedro p... [2018-10-13; 15,861 x]
15:02:43 Anonymný e-mail vysvetľuje pozadie primátorovej piruety ohľadom hazardu... [2020-11-17; 3,222 x]
15:02:03 Prenájmy v Nových Zámkoch [2024-07-03; 384 x]
15:01:50 Primátor pretvára zastupiteľstvá na svoj obraz. Aktuálne sme na úrovni 4. cenovej... [2019-06-06; 3,852 x]
15:01:13 Situácia na realitnom trhu v Nových Zámkoch [2024-07-01; 592 x]
15:01:05 Holota János: Mi a hazugság?! (1930) / Kto klame?! (1930) [2013-11-16; 1,506 x]
15:00:39 Krátke úvahy nad rozpočtom 2020 [2019-11-26; 2,752 x]
14:59:59 Fenomén Marcel Slávik [2023-08-09; 1,458 x]
14:59:55 A hét könyve: Iratok a nemzetiségi kérdés történetéhez Magyarországon a dualizmus korában I.-VII. (B... [2020-12-18; 1,431 x]
14:59:54 Zdá sa, že tentokrát sa Novozámčania ošklbať tak ľahko nenechajú. Pripravujú petíciu proti zvyšovani... [2023-12-01; 1,308 x]
14:59:09 Mestská akciovka Hotel Korzo tesne pred krachom... [2020-05-12; 3,264 x]
14:58:50 Obyvatelia panelákov dostali vyúčtovanie od Bytkomfortu za dodávku tepla v roku 2022. Nárast činil 4... [2023-05-27; 2,536 x]
14:58:43 Prehľad pohrebných obradov v Nových Zámkoch / Temetési szertartások Érsekújvárban [2013-09-07; 19,949 x]
14:57:44 Zrekonštruovaný atletický štadión na Sihoti... [2024-06-18; 925 x]
14:57:42 Bizarné stavby regiónu - Hotel Gbelce [2018-04-07; 26,415 x]
14:57:30 Článok na AKTUALITY.SK o bizarnej stavbe Hotela Gbelce. V pozadí majú byť mnohomiliónové daňové podv... [2019-05-13; 1,867 x]
14:56:03 Za posledné 3 roky smerovala do novozámockého okresu štátna pomoc 6 miliónov Eur. Kto ju dostal?... [2016-06-11; 9,505 x]
14:55:17 Anatómia jedného podvodu - časť 2. [2022-09-18; 1,763 x]
14:54:50 Ako radnica potajomky obstarala pokračovanie lúpežnej zmluvy s Brantnerom [2022-12-16; 1,377 x]
14:53:40 Krátka správa zo zastupiteľstva... [2020-11-26; 2,114 x]
14:52:45 Világutazó rovatom újabb vendége: Erika Valkovičová fotográfus [2022-07-23; 1,376 x]
14:52:41 Zatrpknutí bojovníci: Petr Cibulka [2024-01-15; 557 x]
14:51:02 Petícia proti soc. zariadeniu na Bratislavskej ceste uspela. Obyvatelia si môžu vydýchnuť [2019-04-18; 2,980 x]
14:50:21 Za 3 roky využilo osobný bankrot 433 Novozámčanov [2020-06-07; 3,590 x]
14:49:46 A (cseh)szlovákiai magyarok lexikona Csehszlovákia megalakulásától napjainkig (2014) / Lexikón Maďar... [2014-11-28; 12,134 x]
14:47:32 62 dní do konania komunálnych volieb a 100 dobrých dôvodov prečo nevoliť O. Kleina... [2022-07-10; 8,523 x]
14:47:18 Kniha týždňa / A hét konyve: Katarína Vadkertyová, Dejiny cukrovarníckeho priemyslu a pestovania cuk... [2013-06-25; 5,893 x]
14:46:35 Ako rýchlo devalvuje cena Pro Urbe? [2020-09-16; 3,684 x]
14:46:02 Kam sa stráca majetok Hotela Korzo a.s.? Otvorený list kontrolórovi mesta Nové Zámky... [2021-07-08; 2,679 x]
14:44:34 Egy csésze kávé Bregyán Gáborral [2021-03-07; 2,536 x]
14:44:01 Kam sa nepozriem - všade samá fušerina... alebo takto to vidím ja [2018-05-17; 3,021 x]
14:44:01 Egy csésze kávé... Telek Lajos rovata a Watson.sk-n [2013-11-18; 15,056 x]

The index.php: SIZE[b]: 29,969 MODIFIED: 2024.01.09 22:06:48.MD5: a96b9c14c093fe1384de07847e3e01bc STATUS: FALSE  This window is : x