Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  14-12-31   4,317  
0
Minden kedves olvasónknak Boldog Új Évet, bort, búzát békességet! Ezévi utolsó Cimlaplányunk a nagy alma országában lakik évek óta. Majorova Timea a szlovákiai magyar kisvárosban, Zselizen nőtt fel. Édesanyja szlovák gyermek-ápolónő, édesapja magyar származású matematika-tanár. Tímea magyar iskolába járt, fiús lányként fiatalon kezdte űzni a sportok megannyi formáját. Igen korán bekerült a divat és a szépségipar világába, szépségversenyt nyert, ám mindezt háttérbe szorította a fitness iránti lelkesedése.  


Ilyen szép eredményeket csak kitartó munkával lehet elérni, de mindamellett gondosan oda kell figyelni a táplálkozásra . Miután Tímea Majorova mindent elért, amit az ember elérhet a fitnessben, elhagyta Szlovákiát és az Egyesült Államokban próbált szerencsét.

Egy évvel válása után rátalált a szerelem, és ma már boldog édesanya. Timea Floridában találkozott kedvesével, akivel azóta Los Angeles és New York között ingáznak. Bár Timea az Egyesült Államok keleti partját is nagyon szereti, úgy gondolja, hogy a kis Charlize-nak jobb dolga van a mindig meleg Kaliforniában, ezért igyekszik ott tölteni vele a legtöbb időt. A Karácsonyi ünnepekről az új év terveiről és karrierje fontosabb állomásairól beszélgetünk a Fitness Ladyvel, aki  nem felejtette el felvidéki gyökereit sem.

- Legelőször szeretném neked megköszöni, hogy vállaltad ezt a beszélgetést. Úgy gondolom a Te sorsod sok nő számára példa értékű lehet. Olyanoknak, akik félnek bele vágni valamibe, megküzdeni a cél érdekében.
Kezdjük talán a beszélgetést azzal, hogy ha jól emlékszem, 1994-ben vettél részt életed első versenyén, a Miss Slovakia Fitness-en, ahol rögtön 2. helyezést értél el. Hogyan emlékszel vissza erre, mennyi munka, edzés, felkészülés volt ebben?


- Igen emlékszem, hogy a tevében egy este a hírekben láttam az első fitness királynőt. Akkor határoztam el, hogy jövőre én is indulok a Miss Fitness Slovakián. Nagyon motivált voltam a versenyre. Majdnem minden nap edzettem, sőt, többet is mint kellett volna. Sokszor fáradt voltam és túlhajtott. Nem volt akkor még edzőm és az akkori barátom segített az edzésben. Ő  ugyanis már aktívan versenyzett.

- Egy év múlva visszatértél ugyan erre  a versenyre, ahol Te lettél Miss Fitness Slovakia. Ez a győzelem mit jelentett számodra, amikor is minden vetélytársadat magad mögé utasítottál ?

- A következő évben meg is nyertem a versenyt ami nagyon nagy dolog volt számomra. Abban az évben könnyebb volt a felkészülés, ugyanis már egy kicsivel több tapasztalatom volt és tudtam, hogy a legjobb voltam a mezőnyben. A bemutatómat is nagyon eredeti módon építettem fel. Tudtam hogy nagy lessz a viszhang. Úgy is volt.

- Ez időben ismerkedtél meg későbbi férjeddel Drsman Jozeffel, aki az edződ lett. A versenyt követően Los Angelesbe költöztél, itt is sikeresen szerepeltél, folytattad a nyerő szériát és 1997-ben Amatőr Világbajnokként, addigi bálványaid között találtad magad,  a profik között. Mesélnél erről a korszakodról, mit adott neked pluszt ez a korszak?

- Ez a korszak eddig is az egyik legjobb időszak az életemben. Kikerülni végre Los Angeleszbe és itt felkészülni a világbajnokságra a legjobb edzővel LA-ben sokat jelentett. Nem kellett ennél nagyobb motiváció. Emlékszem az első hónapban azt hittem álmodom. Le jártam futni az óceán partjára, edzeni a Golds Gymbe, és olyan emberekkel, atlétákkal találkoztam, akik motiváltak. Mindig sütött a nap, görkorcsolyázni jártam, ahogy a filmekben láttam. Nagyon jól, nagyon szerencsésnek éreztem magamat.

- Gondolom felejthetetlen marad számodra a 2000-ik év is, amikor a Flex Magazin olvasói több millió szavazattal a legszexibb fitness modellnek választottak meg téged... Ezzel az elismeréssel mindenkit a hátad mögé utasítottál, és a világ legszexisebb fittnesmodellje lettél. Gondoltad volna, hogy egyszer ezt az elismerést is megkapod?

-Nem, sosem gondoltam volna hogy megnyerem a Flex újság legszexisebb modelje címét. Akkor nem is volt még internet, mindenki levélben szavazott. Az nagy dolog volt számomra. Azzal egy csomó szerződés is bejött, nagyon jó év volt az számomra.

- Ez követően 2001-ben megnyerted az Európa Kupát Magyarországon. Mivel apai ágon magyar származású vagy, s legjobb barátnőd, a Fitparádé szervezője is magyar, gondolom szívesen adtad nevedet a nemzetközi Timea Majorova FitModel World versenyhez. Ennek keretén belül gyakran láthatjuk Téged Buudapesten és Debrecenben, de keveset tudunk arról, ki vehet részt ezen a versenyen, ki lehet Fit modell, milyen előírásoknak és szabályoknak kell megfelelnie... A magyar versenyzők közül kivel tartod a kapcsolatot?

- A fitmodell versenyre sokféle lány készül. Aki izmosabb, az a sport fitneszt választja, aki kevésbe izmos, az a fit modellt választja. Így mindenki megtalálja azt, ami neki leginkább megfelel. Tartom egy pár lánnyal a kapcsolatot a Facebookom keresztül. Olah Noemi Floridán lakik, igy néha jelentkezik és Toldi Zsuzsival is néha összefutunk a kiállításokon főleg Amerikaban.

- Edzőtermedben, melyben Ryan O’Neil az üzlettársad (Love Story főszereplője, Farah Fawcett férje), világhírű mozisztárok hagyatkoznak a tanácsaidra, olyanok mint Bruce Willis, Cindy Crawford, Sarah Jessica Parker, Harrison Ford és David Duchovny, stb. Biztossan vannak érdekes történetek, sztorik, emlitenél egy két érdekes történetett?

- Igen egy csomó sztár jár a Gymbe és sok mindenkivel összefutottam. Angelina Julie nagyon tetszik, így amikor nálunk edzett, mindig egy kicsit figyeltem. Emlékszem, hogy egyszer mellette jógáztam, és amikor szünet volt egy viccet mesélt a körülötte lévő embereknek. Az egyik legkedvesebb szinesznő a Liv Taylor, akinek nagyon tetszett az akcentusom.

- Timea Majorova az egyik legtöbbet fotózott fitness modell, több száz címlapon szerepeltél nemzetközi fitness magazinokban, a világ minden tájára hívják sztárvendégnek. A Zselizi lánynak sikerült megvalósítania a vágyait, terveit, olyan helyekre jutott el, amelyekről mások csak álmodoznak, olyan emberekkel találkozhatott, amilyenekkel a szlovák médiából senkinek...

- Igen sok mindenkivel találkoztam. Joe Weider es Arnold Schwarzenegger voltak az én számomra a legnagyobb élmény. Arnold mindig nagyon barátságos volt, amikor a versenyen indultam. Mindig bejött az öltözőbe és beszélgetett velünk.

- Sikerességedet és szakmai rátermettséged elismerését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Te segítségeddel keresik egy igen népszerűnek ígérkező amerikai show műsor a ”Star Superbodies” keretében a jövő fitness modelljeit. Ez a műsor jelenthet segítséget a Hegyvidéki-Bomba-Fitparádé keretében megrendezésre kerülő Timea Majorova FitModel World indulóinak is a nemzetközi kiugráshoz, hiszen a legszebbnek esélye van arra, hogy bekerüljön a mezőnybe. A tv-show producere Matthias Hues, akit az akciófilmek negatív hőseként ismernek a tévénézők. Hogyan született meg ez a produkció és milyenek sikerült megismerned Matthias Huest?

-Matthias Hues régi barátom. A feleségével a Pro Gymbe jártak edzeni, így mi már régen ismertük egymást. Egyszer, amikor beszélgettünk, felhozta a gondolatot a Star Superbodyes müsorával kapcsolatban. Matthias jó barátom lett. Nagyon rendes ember.

-A 2008-as év minden tekintetben fordulópontot hozott a  Te életében. 11 év házasság után szétváltak útjaid férjedtől Drsman Jozeftől. Ez a válás mennyire hagyott ürt az életedben?
- Jozefnek sokat köszönhetek, sokat tanultam tőle és tényleg az egyik legjobb edző a világon. Jóban váltunk el. Szetnőttünk egymástól és nem vagyunk ma sem rosszban. Csak a legjobbakat kívánom neki.

-Évente több dvd-t adsz ki és fotózásokra jársz, nagyon elfoglalt ember vagy. A stúdió munkák mellett expókra jársz. Saját vitaminjaiddal kereskedsz, a Pretty Fit by Timea, amelyeket a Rodeo Drive-on november 11-én megnyitott üzletedben lehet megvásárolni. A hivatalos megnyitóra hivatalos volt a hollywoodi sztárvilág számos prominens tagja, úgy mint Ryan O’Neil, Ben Affleck, Forrest Whitaker...

-A megnyitó nagyon jó volt sok érdekes ember jött el.

- Végigolvastam több Veled készült interjút és igyekeztem megfejteni krédódat. Ahogy én látom, sikereidnek kulcsa, hogy mindig pozitívan gondolkodol és hiszel önmagadban. Nem csoda tehát, hogy válásod után egy évre rátaláltál a szerelemre, amelyből megszületett a kis Charlize... Hogyan találkoztatok a kedveseddel Jasonnal, aki vállalkozó, üzletember New Yorkban?

-A karierem mellett csak egy gyönyörü kislányra vágytam,  úgy hogy nem is lehetek boldogabb, hogy a Charlize megszületett. Az én kis álom kislányom. Mindig is kislanyt akartam, igy ez is bejött. Már két és fél éves és nagyon aktiv. Szereti már most a sportokat.

- Igaz-e, hogy tested két millió dollára van biztosítva?

-A testem nincs biztositva mind ahogy irtad,azok a szamok nem jók.

- A szüleiddel, szlovákiai ismerőseivddel, rokonaiddal tartod-e a kapcsolatott?

-Tartom skypon és facebbokon a kapcsolatot a családdal és a barátaimmal. Egyszer egy évben mindig hazalátogatok.

- Az idei év október 4-én kerek évfordulót ünnepeltél. Így visszatekintve hogy tekintesz arra a lányra aki elindult egy kis városból meghóditani a világot? Sikerült-e elérnie mindent, amit eltervezett?

- Nagyon örülök annak, amit elértem és most főleg élvezek anya lenni. A business az mindig érdekelt és mindig is motivált.

- Sikeres sportolóból sikeres üzletaszony lettél, aki nők millióinak ad tanácsokat életmód és életvitellel kapcsolatban. Milyen tervei vannak 2015-ben?

-A terveim 2015-re főleg élvezni az anyaságot, azonkívül és már egy csomó új üzleti ötletem van az új évre.

- Hogyan teltek a karácsonyi ünnepek,  mi került az ünnepi asztalra, egyáltalán milyen egy karácsonyi ünnep Amerikában?


- Nagyon örülök hogy anyukám LA-ben volt karacsonykor és együtt ünnepelhettük a karacsonyt és üdvözölhetjük az Új évet. Az idén kirántott hal és krumpli saláta, valamint lencse leves volt az ünnepi menü...

A beszélgettést köszöni Telek Lajos
Fotók: Majorova Timea fotóalbuma

 
 

Posledné čítané / Legutóbb olvasott / Last seen:
09:24:46 Popbazár: For You [2022-09-29; 796 x]
09:24:46 Már 55 éve a színpadon a régi csibészek - Omega koncert Léván 2018. május 12-én [2018-04-22; 1,909 x]
09:24:46 Az Egy csésze kávé mai címlaplánya a felvidéki Majorova Tímea fitness királynő. Exkluziv interjú Ame... [2014-12-31; 4,317 x]
09:24:45 Ani na vlne zázračnej solidarity s Ukrajinou by sme nemali zabúdať na lojalitu k prostému ruskému čl... [2022-02-28; 1,004 x]
09:24:45 Bývalá sólistka skupiny Leningrad Alisa Voks vo videoklipe objednanom ruskou vládou odhovára mládež ... [2017-05-21; 4,614 x]
09:24:35 Poslanci "riešili" situáciu s neprispôsobivými občanmi na Murgašovej ulici [2011-06-07; 7,199 x]
09:24:30 Mestský úrad veľmi nezvyčajne rozpaľuje vášne vo veci pripravovanej investície na spracovanie odpado... [2018-05-20; 4,063 x]
09:24:09 Film týždňa: Očista. Dokument Zuzany Piussi o stave slovenského súdnictva (2021) [2021-12-05; 978 x]
09:24:05 "Мне нельзя больше ждать, я могу умереть" / "Nem várhatok tovább, bármikor meghalhatok" / "Nemôžem d... [2012-06-22; 2,185 x]
09:24:04 Egy csésze kávé virtuállis szépségverseny: Kovács Krisztina IFBB Bikini Model a februári Presztízs S... [2018-03-14; 4,478 x]
09:24:04 Egy csésze kávé Szabó Ákos motoros kaszkadőrrel [2013-09-22; 3,574 x]
09:24:04 Időutazás. Vendégünk Štefan Mišík gitáros dalszerző és énekes [2022-04-04; 1,169 x]
09:24:03 Egy csésze kávé: A Kék bolygó vándora, Dr. Juhász Árpád, geológus, televíziós, fotós, filmes világut... [2015-02-02; 3,954 x]
09:24:03 Egy csésze kávé: Novák Henriett rimaszombati szinésznővel [2015-01-22; 12,789 x]
09:24:03 Egy csésze kávé: Kulcsár Gabriella tolmáccsal, a Budapest- Bamako rally résztvevőjével [2014-01-25; 4,383 x]
09:24:03 Egy csésze kávé Bornai Tiborral zeneszerző-szövegíróval, a KFT alapító tagjával [2020-12-17; 1,135 x]
09:24:03 Egy csésze kávé: Mészáros Tamás lemezbemutató és keresztelő koncert volt Párkányban [2014-05-19; 2,661 x]
09:23:56 Film týždňa: Pretrhnuté väzby, film Andreja Lošaka / Broken Ties. A film by Andrey Loshak (2022)... [2022-07-03; 1,615 x]
09:23:35 Skončila jedna z významných stavebných firiem regiónu - Molda s.r.o. [2019-02-20; 4,080 x]
09:23:28 Prohászka Marcell: KOVÁCS Endre diákszemmel (Első közlés) [2011-07-23; 3,610 x]
09:23:21 Vo veci trestného oznámenia viceprimátora Štefánika: výsluch skončil, otázniky zostávajú...... [2018-11-20; 4,314 x]
09:23:19 Riporter kerestetik [2023-02-22; 934 x]
09:23:19 Esztergomi meghívó / Pozvánka do Ostrihomu [2013-09-26; 2,809 x]
09:23:18 Egy csésze kávé Kasnyik Tamás borászal, a Kürti Borfesztivál szervezőjével, a Szabad Kürti Borköztá... [2015-07-13; 3,599 x]
09:23:18 Egy csésze kávé Petrik Lászlóval, volt ENSZ békefenntartóval [2016-07-24; 3,997 x]
09:23:18 Magyarnak lenni a nagyvilágban: Sávolt Karolina, a 12-éves autodidakta képzőművész [2023-04-02; 4,318 x]
09:23:14 Egy Csésze Kávé: Nemere István íróval műfordítóval [2014-11-07; 2,831 x]
09:23:13 Ludo, egy hontalan idegenlégiós [2023-01-14; 1,402 x]
09:23:13 Egy csésze kávé: Gratulálok Gyurcsík Tibornak produkciójához! [2014-06-09; 3,238 x]
09:23:13 Egy csésze kávé címlaplánya: Fuzy Anita a Fővárusi Nagycirkusz artistája [2016-02-27; 2,920 x]
09:23:13 The Golden Voices of Gospel koncertsorozat Szlovákiában [2013-12-05; 2,797 x]
09:23:12 Magyarnak lenni a nagyvilágban - Fodor Barbara (Cleaning with Barbie) [2023-10-26; 986 x]
09:23:12 Egy csésze kávé – Címlaplány: Ivanova Daniela, művésznevén Lena, a kerekes székes énekesnő... [2015-04-21; 4,122 x]
09:22:42 Egy csésze kávé: Sztárfellépők az esztergomi Rocklovarda éves kínálatában [2014-05-22; 2,600 x]
09:22:41 Kürti Borfesztivál 2018. július 20. – július 21. [2018-07-19; 33,310 x]
09:22:41 Kniha týždňa: Françoise Thom, Jak chápat putinismus (Pulchra Praha 2021) [2023-04-03; 1,019 x]
09:22:41 Visszapillantás - Képriport a Párkányi csata 330. évfordulójának ünnepségéről / Obrazová reportáž - ... [2013-11-11; 4,938 x]
09:22:41 Egy csésze kávé Címlaplány: Larion Zoé fotómodell [2015-11-09; 5,535 x]
09:22:41 Egy csésze kávé: Kürti Borköztársaság Borfesztivál 2019 [2019-07-17; 1,583 x]
09:22:39 "Ale musíme byť trošku aj zodpovednejší všetci asi..." Z diskusie s poslancami k Zúgovu počas Dňa ot... [2015-04-04; 8,039 x]
09:22:38 Lukratívny byt s terasou, ktorý viceprimátor vehementne zapieral, sa konečne priznal k svojmu majite... [2019-06-12; 4,853 x]
09:22:34 Kauza likvidáce MŠ na Cyrilometódskej ul.: Vedenie mesta predstavilo projekt škôlky 21. storočia. Ro... [2013-03-20; 4,100 x]
09:22:34 Mesto našlo ďalšiu nehnuteľnosť na predaj - škôlku na Cyrilometódskej ulici. Rodičia bijú na poplach... [2011-03-08; 6,871 x]
09:22:32 Kovács Endre: Nové Zámky - Érsekújvár 1938 [2011-04-25; 4,007 x]
09:22:31 Zázračné precitnutie Braňa Becíka: z bojovníka proti obrannej zmluve organizátorom pomoci pre utečen... [2022-02-27; 1,313 x]
09:22:25 Ako sa predávala MŠ na Kollárovej ulici v roku 2008 [2013-03-08; 5,383 x]
09:22:24 Az Egy csésze kávé mai címlap lánya: Szabó-Kiszai Mónika zászlós testépítő [2022-07-03; 1,830 x]
09:22:23 Egy csésze kávé Mgr. Héger Rudolffal a Music Art Művészközvetitő Ügynökség ügyvezető igazgatójával... [2015-05-31; 5,116 x]
09:22:23 Kovács Józsi bácsi hagyatéka / Dedičstvo Kovács Jóžibáčiho [2013-10-21; 2,809 x]
09:22:12 Ste už na pokraji šialenstva zo zlých správ? Niekto odviedol svoju prácu a zinkasoval za Vás svoje 4... [2024-07-12; 201 x]

The index.php: SIZE[b]: 29,969 MODIFIED: 2024.01.09 22:06:48.MD5: a96b9c14c093fe1384de07847e3e01bc STATUS: FALSE  This window is : x