Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-11-15   4,398  
0
Június elején került megrendezésre a Miss&Mr Grand Sea Universe, ahonnét Petra győztesként tért haza. Gratulálunk és mérhetetlenül büszkék vagyunk, hogy más hazai tervezők mellett Helga Toth ruhában képviselte Magyarországot. Az pedig megtiszteltetés számomra,hogy a versenyről, illetve a terveiről beszélgethetek vele.  


 
- Hogyan indult modell karierred milyen versenyeken indultál és milyen eredményeket értél el ?
- Először is nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, illetve a gratulációt. Hol is kezdjem... A szenvedélyem 3 éves koromban kezdődött a modellkedés iránt,amikor még járni illetve beszélni alig tudtam,de már a nagymamám ruhásszekrényét átturva divatbemutatókat tartottam a családnak a nappali közepén. Valamiért mindig is nagyon vonzott ez a világ,igazából nincs is rá ésszerű magyarázat,hogy mi&e acute;rt,hiszen a családban senki nem mozog vagy mozgott ilyen közegben mint én. Sokan mondták mindig is,hogy szép vagyok,és,hogy az adottságaim is megfelelőek ahoz,hogy modell lehessek. 12 éves koromban úgy voltam vele,hogy a szüleimet meggyőzve belevágok ebbe az egészbe. Abban az évben végeztem el a Sütő Enikő álltali modell tanfolyamot,és azóta a szakmában vagyok. Már 8 éve. Nagyon sok ügynökségnél megfordultam már mire megtaláltam a tökéleteset,ahol most vagyok. Nagyon-nagyon sok fotózáson vettem már részt,videoklippekben illetve reklámokban szerepeltem már. Divatbemutatók és szépségversenyekre is előszeretettel hívnak mindig,és a TV2 Fem3 Café műsorának is a visszatérő mod ellje vagyok. Nagyon örülök annak,hogy ennyi munkám van,és,hogy a munkaadók akikkel dolgozok szeretnek velem dolgozni. Tavaly indultam itthon a Miss Elegance szépségversenyen ahol bekerültem a döntős lányok közé,illetve idén indultam a Miss&Mr Grand Sea Universe modell versenyén tini kategóriában,amit meg is nyertem,illetve elhoztam a korona mellett a Top Modell díjat is.
 

 
- Meséljél egy kicsit a Miss & Mr. Grand Sea Universe versenyről és a Miss Elegance hazai versenyèről! Milyen érzés volt amikor megnyerted a Grand Sea versenyét?
- A Huniverzum és a Kids Modell Hungary modellcég àlltal jutottam ki a versenyre,amiért nagyon hálá vagyok nekik. A Miss&Mr Grand Sea Universe 2016-os modell versenye Cipruson volt megrendezve. 32 ország vett részt a versenyen,ugye mi most világversenyről beszélünk. Több fajta megmérettetésen kellett a modelleknek résztvenniük. Ilyen volt a fürdőruhás verseny,akkor a tehetség kutatós este, a nemzetközi kosztümös felvonulás,illetve sok más. Nag yon szoros volt a mezőny. Csoda szép lányok voltak az ellenfeleim,ráadásul olyan lányok akik egyben a barátnőim is lettek a verseny alatt. Nem gondoltam volna,hogy én fogom megnyerni a versenyt. Amikor az ember ott áll a színpad kellős közepén és meghallja azt az egy mondatot,hogy a nyertes Magyarország,akkor az fantasztikus-hihetetlen érzés,nem is lehet elmondani. Minden lány álma az,hogy egyszer hercegnő legyen,szóval amikor a fejemre tették a tiarát egyszerűen azt éreztem,hogy az álmom teljesült,és,hogy Magyarország egy újabb díjjal lett gazdagabb,ami szuper dolog. A másik nagy nyeremény számomra a bolgár Tihomir Mitov (The Voice döntőse) megismerése volt. Ő volt a versenyen a sztárvendég,és egyben a zsűritagja is. Amint m egláttam,elrabolta a szívem,de sajnos a programok sűrűsége miatt nem volt elég időnk megismerni a másikat. Az élet néha érdekes fordulatokat tud hozni,hiszen nyár eleje óta hivatalosan is egy párt alkotunk. Miss Elegance versenyre tavaly Februárban jelentkeztem. Több fórdulón vettem részt mire a döntőbe kerültem,de sajnos a végeredmény nem úgy alakult ahogy szerettem volna.

- Melyik ország versenyzőjével sikerült a legjobban összebarátkoznod? Tartjátok a kapcsolatot?
- Szinte mindenkivel jóba lettem a verseny alatt,nem csak a versenyzőkkel,hanem a national directorok illetve a szervezőkkel is,aminek nagyon örülök. Mindenki nagyon kedves volt velem,olyanok voltunk mint egy nagy család. Mindenkivel tartom a kapcsolatot facebookon,de talán akikkel nagyon szoros barátságot kötöttem az 4 lány. Ők Miss Teen Macedonia,Miss Teen Albania,Miss Teen Greece és Miss Europe voltak. Miss Europe-al,Kimberly Van Grinsvennel nyáron együtt voltunk Bulgáriában Tihomir Mitov "Sunstroke" c& iacute;mű videoklippét forgatni.

- Úgy tudom, hogy divattervezők álltal fantasztikus ruha költeményeket kaptál a versenyre! Igaz ez?
  -Igen,jól tudod. Szebbnél-szebb ruhákat kaptam a versenyre. Volt közöttük Celeni ruha,Finta Tamás,Kaczúr Alexandra álltal tervezett ruha, és Helga Toth ruha. Frank Roländ pedig egy táskával szponzorált. Nagyon köszönöm a tervezőknek a csodálatos ruhákat mégegyszer,illetve Nánási Tamásnak és Galántai Jánosnak a képeket,amikkel nevezhettem a versenyre.

- Milyen terveid vannak, és mit szeretnél a közel jövőben még elérni?
- Nagyon sok külföldi meghívást kapok,hogy képviseljem hazánkat különböző szépségversenyeken. Jövő nyáron Máltán fogom Magyarországot képviselni. Most az iskolát 1 évre passziváltattam,mert nagyon sok munkám van világszerte,és non stop utazok. Ez nem azt jelenti,hogy a főiskolát végleg feladtam,csak élem az álmaimat amíg van rá lehetőségem,de jövő szeptembertől,ha minden úgy alakul ahogy szeretném vissza ülök az iskola pad ba. Jelenleg a jogosítványom csinálom,nyelvvizsgázok,filmeket és sorozatokat forgatok,megállás nélkül fotózok,és utazgatok Magyarország és Bulgária között. Tervben van Februárban Bulgáriàba költözni,de majd meglátjuk még,hogy-hogy alakul itthon az életem,hisz ahogy a páromat,engem is haza köt a munka. A közel jövőben nagyon szeretnék ebben a szakmában maradni,feltörekvő tehetségeknek segíteni a modell világban, és a lehető legjobb eredményeket elérni. Sok fantasztikus ember vesz körül, akikkel imádok együtt dolgozni ilyen például a személyi sminkesem Orosz Ivett,akinek a segítsége nélkül nem lennék most itt.

- Azt szokták mondani,hogy a modellek összetartanak. Neked mi a véleményed erről?
- A modell világ egy nagyon érdekes szakma. Nagyon sokszor van versengés és hátbaszúrás,de persze az ellenkezője is előfordul. Én úgy gondolom,hogy álltalában összetartanak a modellek,erre egy jó példa ami a Miss&Mr Grand Sea Universe versenyén történt. Megbeszéltük a lányokkal,hogy bármi is lesz a verseny végkimenete,mi örökké barátnők maradunk. Tudtam,hogy a Görögországot képviselő lány Seva,nagyon szeretné a koronát,ezér t a verseny eredményhirdetése alatt folyamatosan fogtuk egymás kezét a szinpadon,támogatva a másikat. Modellek közül a legjobb barátnőm az unokanővérem Cintia,de nagyon jóban vagyok Tóth Beatrixel is,illetve fiúk közül Ráthgéber Lászlóval.

- Milyen versenyeken indulsz még?
- Verseny amin legközelebb indulni fogok az Máltán lesz Szeptemberben,illetve tervben van a Miss Europe Continental versenye is. Egyenlőre nem tudok többet elvállani,hiszen nem tudom,hogy-hogy alakul majd az életem akkor.

- Térjünk vissza egy kicsit a szerelmi életedre. Már lassan fél éve egy párt alkotsz a bolgár énekes Tihomir Mitovval. Hogy alakult ki köztetek ez a dolog?
- Szerelem volt első látásra. Ezt az ember nem is tudja szavakkal elmondani,ez egy olyan valami amit csak érzel. Én úgy utaztam ki annó a versenyre, hogy még az exbarátomat sirattam...majd mikor Tisho-t megláttam már azt se tudtam,hogy mi az exbarátom neve. Úgy söpört át az életemen Tihomir,mint egy forgószél,de a legjobb dolog ami valaha történt velem,mert ez a fiú egy csoda. Kívánni nem lehetne jobbat!

- Mit szóltak a szüleid Tihomirhoz?
- Haha,emlékszem,amikor Cipruson voltam,és vettem a bátorságot megszólítani Tisho-t,hogy csináljunk egy közös képet,az első dolgom volt a képet feltenni facebookra. Nem telt el 5 perc,és anyukámnak megírtam,hogy szerelmes vagyok,mire ő vissza írt,hogy csak nem a bolgár srácba?! Anyu nagyon szereti Tihomirt az első perctől kezdve. Napi szinten beszélnek facebookon, úgy tekint rá,mint a 2.saját fiára. Apu amikor találkozott vele, meglepődött az on,hogy ahoz képes,hogy mekkora sztár,milyen normális,visszahúzódó,és szerény. Mindenki szeret mindenkit,és olyanok vagyunk mint egy nagy család. Ezt Tihomir családjára is értem.

- Nagyon köszönöm az interjút,és üzenem az összes feltörekvő modellnek, hogy kövessék az álmaikat,és sose adják fel, mert, ha megtudják álmodni, akkor meg is tudják valósítani. :-)))

 

 
 
 

Posledné čítané / Legutóbb olvasott / Last seen:
09:19:06 Egy csésze kávé Molnár Xénia Szendi színésznővel  [2015-05-02; 4,214 x]
09:19:06 Egy csésze kávé: Csukás Lászlóval - búvár-, fotós-, és filmessel [2014-01-21; 5,371 x]
09:19:06 Az Egy csésze kávé mai cimlaplányai - a Beautrinity [2016-03-29; 2,898 x]
09:19:06 Egy csésze kávé virtuális szépségverseny: Szick Petra Dóra szépségkirálynő, a Cipruson rendezett Mi... [2016-11-15; 4,398 x]
09:19:00 Pred 25 rokmi vystupoval v Nových Zámkoch Jurij Antonov / 25 éve lépett fel Érsekújvárban Jurij Anto... [2010-10-28; 3,248 x]
09:18:51 Egy csésze kávé – Címlaplány: Ivanova Daniela, művésznevén Lena, a kerekes székes énekesnő... [2015-04-21; 4,121 x]
09:18:51 Egy csésze kávé Wéber Gábor autóversenyző-, televíziós szakkommentátor és újságíróval... [2022-07-30; 1,110 x]
09:18:51 Egy csésze kávé Catherine Gallagher steptáncossal [2013-10-01; 3,752 x]
09:18:50 Párkányi meghívó: Ľubo Činčura "Nepál" c. kiállítása a párkányi Ady Endre alapiskolában... [2013-08-26; 2,864 x]
09:18:50 Egy csésze kávé Anikó "Szuszi" Szudorová amatőr fotóssal [2016-01-14; 2,923 x]
09:18:43 "Našim cieľom nie je Rómov integrovať, ale vysťahovať..." Pozvaného odborníka na rómsku problematiku... [2011-09-28; 3,876 x]
09:18:42 Odišiel ruský politik, ktorého na Slovensku nikto nepoznal. Vladimír Žirinovskij [2022-04-17; 1,073 x]
09:18:37 Film týždňa: All the President's Men (1976) [2022-01-15; 1,230 x]
09:18:29 História Ukrajiny v chronologickom prehľade [2022-03-12; 1,329 x]
09:18:17 Time: Muž ktorého sa Putin bojí. Interview s Alexejom Navaľným o napätí medzi Ruskom a USA [2022-02-11; 1,026 x]
09:18:16 Párkány: turizmus vagy hulladékégető? [2017-05-14; 3,320 x]
09:18:16 Egy csésze kávé: Paulikovics Ildikóval, a Bükki NemzetiPark Igazgatóságának oktatásszervezési refer... [2013-11-26; 2,907 x]
09:18:16 Egy csésze kávé Fekete Gáborral a Skorpió együttes dobosával [2021-03-28; 4,715 x]
09:18:16 Egy csésze kávé Rosta Nikolett Napsugár újságírónővel [2014-09-09; 3,961 x]
09:18:16 „A párkányi csata és Esztergom bevétele“ [2013-09-16; 3,198 x]
09:18:11 Találkoztak az érsekújvári gimnázium öregdiákjai [2012-11-25; 2,318 x]
09:18:02 Novocentrum nebude informovať o svojom hospodárení [2012-02-16; 3,633 x]
09:17:54 Egy csésze kávé virtuális szépségverseny mai vendége Urbán Zsilák Eszter bodyfitnesz modell... [2017-06-04; 3,406 x]
09:17:53 PERTU PARTI nyilvános TV felvétel a mulattatás nagyágyúival. Udvardon november 22-én [2013-11-19; 5,592 x]
09:17:52 Slávnosť z príležitosti 12. výročia obnovy mosta Márie-Valérie / Ünnepség a Mária Valéria híd felújí... [2013-10-19; 2,583 x]
09:17:52 Egy csésze kávé mai címlaplánya a gútai Alica Vinczová a AcT 4 Szlovákia bicikliscsapat tagja ... [2016-03-03; 3,706 x]
09:17:52 Párkányi meghívó / Pozvánka do Štúrova [2013-09-26; 2,944 x]
09:17:52 Exkluzívny rozhovor so spevákom Brad Vee Johnsonom zo skupiny BoneyM/Sheyla Bonnick formácia pri prí... [2018-09-25; 2,007 x]
09:17:31 Toto neskončí dobre. Starosta Dvorov n. Žitavou stále mobilizuje proti opatreniam na zabránenie šíre... [2021-11-14; 1,668 x]
09:17:25 Poslankyňa Bohátová sa sťažovala na zdevastovaný areál záhradnej reštaurácie pri hale Millénium. Maj... [2011-06-08; 5,831 x]
09:17:12 Novým lídrom ruskej opozície je Júlia Navaľná [2024-02-27; 441 x]
09:17:12 Branislav Becík - vychádzajúca politická hviezda s prešlou zárukou [2021-06-06; 2,083 x]
09:17:09 Súdny spor Berezovský vs. Abramovič pred londýnskym súdom v r. 2010-2012 [2023-07-02; 788 x]
09:17:09 Ruská opozičná TV stanica Dožď vysielajúca z Lotyšska stratila licenciu [2022-12-08; 867 x]
09:17:01 Az érsekújvári Pázmány Péter Gimnázium VIII. a. oszt. végzett növendékei 1942-43 /Absolventi VIII. a... [2012-09-17; 4,037 x]
09:16:57 Egy Csésze Kávé Sukola Tamás énekes-műsorvezetővel és rendezvényszervezővel [2016-07-16; 3,006 x]
09:16:57 A bényi lány titka, aki a pengőkről mosolyog a világra / Tajomstvo dievčaťa z Bíne, ktoré sa na nás ... [2013-09-29; 5,346 x]
09:16:39 Týždenná smrtnosť v Nových Zámkoch počas 3. vlny pandémie Koronavírusu [2022-01-07; 1,720 x]
09:16:38 Pre veľký záujem službu rušíme... V auguste budú zatvorené všetky materské školy v meste [2020-03-07; 3,457 x]
09:16:37 Z "mačky vo vreci" predávanej Novocentrom sa vykľul "strašidelný dom" / A Novocentrum által kínált ... [2012-02-04; 5,287 x]
09:16:31 Kauza Športhotel - z chaotického predaja sa vynárajú obrysy možnej realitnej špekulácie v pozadí...... [2020-02-26; 2,656 x]
09:16:31 Egy csésze kávé: Főúri esküvő a Duna mindkét partján [2014-06-17; 7,095 x]
09:16:31 Egy Csésze Kávé MuDr. Zámola Ferenc testépítővel [2015-08-14; 5,191 x]
09:16:31 Egy csésze kávé Nyáry Éva festőművésznővel, a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztjének kitüntet... [2015-05-19; 6,670 x]
09:16:31 Želajte si niečo, dnes padajú hviezdy. Hororová búda spred maďarskej ZŠ je preč... [2021-10-18; 1,697 x]
09:16:30 Egy csésze kávé virtuális szépségverseny: Zsiros Viktória a Felvidék Szépe 2016 döntőse [2016-08-01; 4,597 x]
09:16:26 500 dní trvá krvavý konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou [2023-07-08; 1,007 x]
09:16:25 Z interpelácie na mestskom zastupiteľstve: "Občania sa presunuli všelikde po meste..." Rómovia z Mur... [2014-09-03; 3,662 x]
09:16:22 Lukratívny byt s terasou, ktorý viceprimátor vehementne zapieral, sa konečne priznal k svojmu majite... [2019-06-12; 4,852 x]
09:16:19 Megemlékezés a Párkányi Csata 330. évfordulójáról Párkányban 2013.10.19 14.00 órakor a Római katolik... [2013-10-16; 2,883 x]

The index.php: SIZE[b]: 29,969 MODIFIED: 2024.01.09 22:06:48.MD5: a96b9c14c093fe1384de07847e3e01bc STATUS: FALSE  This window is : x