Úvod / Nyitóoldal
   
 
Oto Psenak  20-11-17   3,253  
0
Všetci poslanci MsZ a niektorí funkcionári MsÚ dostali včera e-mail od anonyma "Stop hazardu", v ktorom niekto dobre informovaný o biznise herní a znalý novozámockých pomerov reaguje na primátorovu hazardnú piruetu. Náš primátor sa v októbri znezazdajky stal bojovníkom proti hazardu, aby sa teraz rovnako neočakávane zmenil na obhajcu kasín. Tajomný anonym spomína akési zainteresované firmy z Topoľčian a Šurian, čierny mercedes s topoľčiansku značkou pohybujúci sa v okolí primátorovho obydlia, i jednorázovú odmenu či mandátnu zmluvu ako vysvetlenie primátorovej piruety. Listu predchádzal iný e-mail, v ktorom rovnaký autor porovnával alternatívy povolenia/zákazu hazardu. Primátorov variant z nich vychádza ako najhorší - herní nás nezbaví, zato s novými kasínami sem privábi organizovaný zločin a drogovú mafiu.  
Od: vaterlo
Dátum: 16. novembra 2020, 18:05:27 SEČ
Pre: martin.vyzinkar@gmail.com, fortunack@stonline.sk, uhrin@ukrent.sk, jozef.torok@bytkomfort.sk, lukas.stefanik@novezamky.sk, tomasstranovsky@centrum.sk, ankaroskova@centrum.sk, presinsky@gmail.com, michalpresinsky1@gmail.com, eva.polerecka@hotmail.com, peterpodb@gmail.com, pivst01@gmail.com, nagypeter@nagypeter.sk, meszaros.peter17@gmail.com, maria.malperova@gmail.com, n.kadek@gmail.com, ivan.katona@katona.sk, gabriel.katona@katona.sk, hudak.pa@gmail.com, forro.koloman@gmail.com, durkovskymichal@gmail.com, demo.silvester@gmail.com, stefan.danis71@gmail.com, soccerpressing@gmail.com, marianbaloghnz@gmail.com, info@novezamky.sk, primator@novezamky.sk, tunde.szekeresova@novezamky.sk
Predmet: STOP HAZARDU
Odpovedať-Pre: vaterlo
 


Dobrý deň vážené dámy a páni.
 
Ešte by sme zodpovedali zopár otázok, ktoré Vám môžu byť nejasné poprípade zle vysvetlené.
 
V prípade že prijmete VZN len o zákaze herní ani náhodou nevznikne situácia že by sa fungujúce herne zavreli s okamžitou platnosťou respektívne do konca roka 2020 a následne by sa otvorilo jedno či dve kasína, poprípade by mesto pri úplnom zákaze  a to aj kasín prišlo o všetky finančne prostriedky.
 
Situácia bude takáto, minimálne 20 herní ma platnú licenciu do roku 2024, tabuľka ktorá bola zverejnená naposledy už nie je aktuálna nakoľko si firmy doplnili licencie na 5 ročné, takže mesto bude dostávať tie isté financie ktoré dostávalo aj doteraz(aj pri úplnom zákaze herní a KASÍN), akurát sa nebudú môcť otvárať nové herne(KASŃA ÁNO), proste raz s tým treba začať tak isto ako to robia aj v iných mestách. Takže informácie že my zakážeme a všetky prevádzky a peniaze pôjdu do okolitých miest a obcí je nezmysel. A že tieto peniaze sú potrebné aj na úkor občanov a rodín nášho mesta je nezmysel.(jedine že by ste tu bonitnú klientelu chceli tvoriť Vy a Vaše rodiny) Ako príklad by som uviedol mesto Nitra, ktoré je presným opakom korupčného mafiánskeho správania dotyčných firiem a dokonca už aj okolitých dedín ako napríklad Lužianky, Ivanka pri Nitre kde sa tieto firmy pokúšali hneď presunúť svoje prevádzky z Nitry a následne obce prijali VZN o zákaze herní a samozrejme aj KASIN. Vlastne ani nevieme či je niekde takého mesto ktoré ide prijať takého VZN a tvári sa na bojovníkov proti hazardu a pritom ho skryto podporuje. 
 
Výsledok ktorý vyplýva z tohto VZN ak nepríde k rýchlej náprave bude že v meste ostane otvorených minimálne 20 herní do konca roka 2024 a pribudne minimálne 4-10 kasín(licencia do 2/2025), takže konečný dôsledok bude ten, že sa tu zvýši počet herní-kasín a  závislých ľudí a zrujnovaných rodín.(bez toho sem prišla asi najväčšia kríza od čias vojny, podľa prognóz vyplýva že ľudia nebudú schopný platiť hypotéky, úvery tak skúste hľadať kde budú hľadať východisko keď nebudú mať na splátky a pôjdu si nakúpiť aj potraviny, oblečenie pre svoje deti a hneď im bude blikať do oči CASÍNO, to fakt im idete pomáhať sa rozhodnúť, jasné reči typu že je to každého osobná vec je pre Vás asi postačujúca(snáď v ďalších voľbách bude aj pre nich)
Za toto Vám ľudia fakt budú vďačný, viď príklad ako skorumpovaný a kúpený poslanci od hazardnej mafii kúpili poslancov v BA(ktorý buď neprišli na hlasovanie alebo sa zdržali), skúste si pozrieť koľko z nich dostalo mandát v ďalších voľbách.
 
Proste ak chcete regulovať poprípade regulovať hazard, môžnosť stále je.
 
Teraz zakážte VZN o úplnom zákaze herní aj kasín v meste(v tomto prípade ostane ostane otvorených minimálne 20 herní, ale neotvoria sa žiadne nové herne ani KASÍNA)a keď v roku 2024 uvidíte že tie KASÍNA sú také strašné potrebne pre mesto a spomínanú BONITNÚ KLIENTELU ako spomína dotyčná firma tak sa prijme nové VZN kde sa povolia len KASÍNA(však uvidíte koľko peňazí bude treba a snáď sa dovtedy aj mesto naučí lepšie hospodáriť aj keď o tom všetci pochybujeme.(ešte sa čudujeme prečo si tieto KASÍNA pre svoju BONITNÚ KLIENTELU neotvoria vo svojich mestách TOPOĽČANY a ŠURANY, asi ich tam všetci majú strašné rád a nestíhali by "vyplácať výhry "pre svojich spoluobčanov, tak radšej ich chcú "rozdať" v Nových Zámkoch. Asi cítia aká ťažká doba ide pre obyčajných pracujúcich ľudí poprípade sem chce preraziť ešte drogová mafia zo Serede a okolia ktoré našla hlavné útočište v CASINE R [vynechané - watson.sk] odkiaľ riadi a distribuuje drogy do okolitých miest a obcí, toto tu ešte nemáme tak možnože aj ich keď poprosíme tak prispejú do mestkého rozpočtu.
 
Takže úplný zákaz aj pre KASÍNA a  peniaze do mestkého rozpočtu pôjdu do 2024 a v tom roku sa rozhodnúť či je naďalej potrebné okrádať občanov od mafiánskych firiem. Celkom slušne riešenie pre občanov, že???
Jedine ak by už niekto neurobil nejakú inú dohodu, poprípade nedostal jednorázovú odmenu poprípade už spomínanú mandátnu zmluvu. 
 
Zaujímavá je tiež informácia že hneď v deň zverejnenia sa tu pohybovalo motorové vozidlo mercedes s poznávacou značkou Topoľčany blízkosti Židovského cintorína(možno išli na hroby)
 
Táto špinavá hra nám trocha pripomína neslávny Zúgov, kde predošlý primátor s prednostom presvedčili mestkú komisiu aký to bude super výhodný, prospešný atď projekt s krásnou reštauráciou a terasou, Tá následne presvedčila poslancov a Tí to odhlasovali. 
 
V konečnom dôsledku najprv bola oklamaná komisia a následne aj poslanci, snáď sa to znova nestane, lebo ak hej tak províziu dostanú ak už nedostali tak zasa len "dvaja" aj keď v tomto prípade asi len JEDEN.(nebude to ani jeden z Vás) Vy budete Tí zlý.
 
Ako tomu zabrániť??? Ak nemáte znalosti aj keď právnikov je tam až až skúste sa popýtať v iných mestách snáď poradia aj zadarmo ak nie dáme Vám návod.
 
Ak sa okamžite doplní VZN o zákaze KASÍN vznikne situácia že úrad im do schválenia VZN nevydá žiadosť nakoľko už aj tento štát je stotožnený s tým že je to zlo pre občanov a zisk pre mafiánskeho skupiny ktoré sa tvária na slušné spoločnosti(však aj pán Kudlička(50-tnik vždy v uhľadenom obleku), šéf skupiny takáčovcou, ktorý mali krytie od najvyšších politíckých a silových zložiek o čom svedči aj bývalý šef KUFS Makó nevyzerá ako vrah ktorý dostal 25 rokov za vraždu.
 
Ale vy tu potrebujete presne spriaznenú firmu(s mafiánskymi skupinami, samozrejme je aj druhá odnož) CASINO R [vynechané - watson.sk] kde už názov nasvedčuje ako idete bojovať proti hazardu.
Mesto môže vydať súhlasné stanovisku k danej prevádzke len za týchto okolnosti, 
- budova musí byť skolaudovaná(musí byť právoplatné)
- budova musí byť zapísaná na katastrálnej mape a musí jej byť pridelené orientačné aj súpisne číslo, a musí byť vyhovujúci kód stavby, čo v tomto prípade určite bude nakoľko sa jedná o nákupné centrum.Následne firma požiada o vydanie licencie úrád pre reguláciu hier a hazardu(tiež nedávno odstúpil(musel) náš človek pán Kuruc, ktorý žiadosti vydával podľa hrúbky obálky, ale nanešťastie je tam už nový človek ktorý snáď nepodľahne takýmto praktikám(samozrejme príslušný úrad už je informovaný a tiež nechápavo pozeral na už spomínané VZN bez KASÍN.
 
Taktiež sa pripravuje reportáž ako aj článok v denníku(facebook a instagram samozrejme tiež), kde budeme  všetkých občanov oboznamovať so vzniknutou situáciou a jedinečnou možnosťou riešenia zákazu hazardu v meste.
 
Som zvedavý ako zareagujú na predošlú reportáž o zákaze hazardu v Nových Zámkoch a o vyjadreniach pána primátora, kde niečo sľúbil a "dodržal"
 
S úctou
STOP HAZARDU
 
 

Posledné čítané / Legutóbb olvasott / Last seen:
04:24:26 Anonymný e-mail vysvetľuje pozadie primátorovej piruety ohľadom hazardu... [2020-11-17; 3,253 x]
04:24:26 Priatelia hazardu v Nových Zámkoch [2021-08-07; 1,201 x]
04:24:05 Kto povie STOP hazardu v Nových Zámkoch? [2019-07-07; 2,400 x]
04:23:41 Otokar Klein, bojovník proti hazardu... [2020-10-04; 2,227 x]
04:22:35 Je to vtipné, pretože je to pravda. Ruský opozičný publicista pochválil I. Matoviča za vydarený žart... [2021-03-04; 2,103 x]
04:21:55 A vykľulo sa šidlo z vreca: Za pokusom premeniť park za nemocnicou na stavebné parcely je p. primáto... [2018-09-05; 2,843 x]
04:21:55 Kde sa stala chyba? Ako mesto postavilo a komu predalo garáže na Hradnej ul. [2019-01-12; 2,897 x]
04:20:23 Primátor Klein sa opäť angažuje v kasínovom biznise [2022-09-08; 1,101 x]
04:19:31 Bordello Borbelyo finito. Kontroverzná herňa pred kostolom skončila [2022-01-09; 2,949 x]
04:19:15 Už nie sme bojovníci proti hazardu. Najnovšia herňa vyrástla priamo na námestí oproti kostolu...... [2021-05-21; 2,079 x]
04:17:07 V Nových Zámkoch práve začal skutočný zápas proti hazardu [2023-03-26; 1,706 x]
03:56:40 Kniha týždňa: Ján Lukačka a kol., Chronológia starších slovenských dejín, Prodama Brat. 2008... [2021-02-19; 3,189 x]
03:14:42 Prehľad dotácií z Prvej pomoci/COVID v NZ od marca 2020 do júna 2022 [2022-09-18; 1,453 x]
03:13:15 Index daňovej spoľahlivosti novozámockých firiem a živnostníkov [2023-06-04; 3,524 x]
03:13:07 Kriminalita v kraji podľa hlásení Krajského veliteľstva Policajného zboru za obdobie apríl 2008 - ap... [2018-03-31; 18,665 x]
03:11:20 A (cseh)szlovákiai magyarok lexikona Csehszlovákia megalakulásától napjainkig (2014) / Lexikón Maďar... [2014-11-28; 12,318 x]
02:45:25 Za 25 Eur/m2 predáva majiteľ karfiolové pole oproti 10 hektárovému pozemku, ktorý chcú primátorovi ľ... [2021-07-17; 2,363 x]
02:30:54 Kam sa podel bod D? Odhalil Anonym ďalší fígeľ v návrhu VZN o zákaze hazardu? [2023-04-25; 1,358 x]
02:30:46 Rozpredaj hnuteľného majetku Hotela Korzo a.s. [2020-12-06; 2,241 x]
02:30:00 Na tých bezdomovcov sme vymysleli taký systém žetónov... [2021-06-02; 1,523 x]
02:28:16 Dokumenty doby: Novocentrum 1994. Film Štefana Leloviča [2023-02-01; 1,191 x]
02:28:15 Kniha týždňa: Ladislav Szalay, Triumf propagandy (2018) [2019-07-01; 1,822 x]
02:22:24 Urobil si primátor Klein výlet do USA v pracovnom čase? [2019-11-10; 3,573 x]
02:21:21 Chronológia prípadu Cervanová [2020-02-17; 4,527 x]
02:20:39 A hét könyve / Kniha týždňa: Demmel József, A szlovák nemzet születése / Zrod slovenského národa... [2011-11-10; 11,721 x]
02:20:11 Szalai Lajos atyát búcsúztatták 21 év plébánosi szolgálat után a szigetközi Halásziban [2024-08-01; 293 x]
02:19:09 Nagyszombat, Szalay Ladislav könyvbemutatója [2019-06-17; 1,775 x]
02:18:57 "Ne-občania jednej demokracie. Ako komunistický prevrat zachránil maďarskú menšinu v Československ... [2014-01-06; 6,680 x]
02:18:24 Nová kniha o Tvrdošovciach - Dejiny Rímskokatolíckej cirkvi [2012-06-21; 4,045 x]
01:30:21 Magyarnak lenni a nagyvilágban: Sávolt Karolina, a 12-éves autodidakta képzőművész [2023-04-02; 4,451 x]
00:41:53 Bizarné stavby regiónu - Hotel Gbelce [2018-04-07; 26,878 x]
00:36:25 Ako sa podnikalo za socializmu. Neobyčajný príbeh Františka Čubu a Agrokombinátu JZD Slušovice... [2024-01-06; 857 x]
00:36:21 "A holt lelkek elszlovákosítása". A Wirth-Jenő ügy / "Poslovenčovanie mŕtvych duší". Kauza Jenő Wir... [2012-09-05; 4,283 x]
00:32:58 Egy csésze kávé virtuális szépségverseny: Zsiros Viktória a Felvidék Szépe 2016 döntőse [2016-08-01; 4,638 x]
00:20:09 Veselé farby v novozámockej nemocnici [2012-12-11; 2,040 x]
00:19:45 Kniha týždňa: Žatkuliak Jozef, November 1989 (Prodama Brat. 2009) [2022-03-05; 1,352 x]
00:19:31 O situácii pri Železničnej stanici - parkovisko Stará kotolňa, 10.01.- 17.01.2020 [2020-01-19; 2,394 x]
00:18:31 Maturitné tablo 4.B triedy Strednej zdravotníckej školy v Nových Zámkoch v šk. r. 1959/60 / Az érse... [2012-11-13; 2,475 x]
00:17:28 Saša Borik: Kamenín včera a dnes [2010-10-25; 5,837 x]
00:17:25 Dva články bratislavskej Pravdy z 8. mája 1945 / Két cikk a pozsonyi Pravda 1945. május 8-iki lapszá... [2014-05-22; 4,128 x]
00:17:20 Az 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetsége Vitézavató ünnepsége [2013-10-25; 10,150 x]
00:17:15 Odišiel Ondrej Csanda (1948-2023) prvý ponovembrový primátor NZ / Elhunyt Csanda Endre (1948-2023) v... [2023-10-24; 1,578 x]
00:17:00 A hét könyve / Kniha týždňa: Fehér Sándor - Fehér Pindes Ivett (szerk.), Irodalom Nyitrán, Nyitra az... [2013-02-28; 4,498 x]
00:16:43 Konverzačné príručky maďarčiny v zrdkadle času A szlovákiában kiadott magyar társalgási zsebkönyvek ... [2010-08-15; 6,181 x]
00:16:37 Kniha týždňa: Korespondence T. G. Masaryk – slovenští veřejní činitelé I-II. (2007, 2019) [2020-11-14; 916 x]
00:16:37 McDonalds v Nových Zámkoch bude, ale ešte nevedno kedy... [2018-11-18; 3,707 x]
00:16:07 Kniha týždňa/A hét könyve: Gabriel Viktor: Legenda rokov meruôsmych [2011-03-14; 4,131 x]
00:16:02 Ako Esterházy nedá spávať anonymom... (aktualizované) [2014-01-15; 6,585 x]
00:15:25 Magyar pártalapítási kísérletek Felvidéken 1989 után II. - Magyar Néppárt / Pokusy založenia menšino... [2012-07-10; 3,190 x]
00:15:13 Tajomstvo prázdnej budovy býv. Hypernovy v Nových Zámkoch [2021-05-22; 3,213 x]

The index.php: SIZE[b]: 29,969 MODIFIED: 2024.01.09 22:06:48.MD5: a96b9c14c093fe1384de07847e3e01bc STATUS: FALSE  This window is : x